Zifa kompilasikan semua tutorial yang Zifa minat and want to do in future from semua blogger yang ada kat alam maya ni. Zifa pun slowly nak buat tutorial kalau la ada permintaan. Antara tutorial yang Zifa kompilasikan di sini adalah tutorial untuk blog. WordPress and juga blogspot. 

Zifa juga compile tutorial jahitan. Maklumla minat menjahit dah lama, cuma hangat-hangat taik ayam je minat tu. Disebabkan ada juga yang bertanya jahitan mata lalat, tulang belut and so on. Zifa letak jugak nota-nota yang ada dalam simpanan untuk rujukan. Nota ni FREE je. Lagipun dapat FREE kena kasi FREE jugak la kan.

Leave a Reply