Tag Archives: alfio raldo malaysia

Alfio Raldo Young Collection 2012

efdba3feb3c593cdc3d9f5202be13f17 Alfio Raldo Young Collection 2012 Alfio Raldo Young Collection 2012

Ngantuk nyer. Zifa baru je upload katalog terbaru Alfio Raldo yang diberi nama Young Collection. Kali ni design dan konsep sedikit berbeza berbanding katalog sebelum ni. Kalau sebelum ini, kasut dan handbag yang dikeluarkan lebih kepada wanita matang, kali ini Alfio Raldo membawakan koleksi yang amat sesuai untuk remaja macam Zifa, eh..eh..remaja lagi ke? Masihhh…

Koleksi Young Collection oleh Alfio Raldo amat sesuai untuk mereka yang berani bergaya dan mencuba sesuatu yang baru kerana warna-warna yang digunakan adalah dari warna-warna yang berani tetapi lembut. Nampak lebih trendy dan lagi muda gitu. Ada style lah.

Jom lihat antara koleksi-koleksi terbaru Alfio Raldo Young Collection 2012.

 

485723 10150632294909845 215041344844 9327327 1093565015 n Alfio Raldo Young Collection 2012

4 584x413 Alfio Raldo Young Collection 2012


 

page43 584x556 Alfio Raldo Young Collection 2012

 

page51 584x556 Alfio Raldo Young Collection 2012

Boleh lihat lagi koleksinya lagi DI SINI.

 

Zifa–> Sambil niaga tu, cuci mata nak beli untuk Raya nanti.

pixel Alfio Raldo Young Collection 2012