Saya tak pandai tips merancang kewangan namun agak kurang bijak jika saya simpan dan tidak war-warkan mengenai Tips Bijak Merancang Wang yang telah diusahakan selama 10 tahun oleh perancang kewangan bertauliah Islamic Financial Planner (IFP), Saudara Afyan Mat Rawi.

Saya dah lama follow beliau di facebook mengenai tips insurans dan takaful dan juga tips kewangan supaya tak salah langkah dan terpaksa menghadapi malapetaka akibat kebodohan perancangan kewangan, kebodohan terikut-ikut trend semasa, kebodohan akibat kurang ilmu kewangan dan kebodohan asyik terjerat dengan promosi murah-murah yang akhirnya sendiri menyesal lepas tu buat lagi buat sejuta kali. Kah!

Saya ingin kenalkan satu E-Learning Seminar Bijak Merancang Wang atau #eSeminarBMW adalah rangkuman modul mengurus kewangan yang dimulai dengan pembentukan mindset kewangan yang betul dan kemudian diikuti dengan profil kewangan dari mula mendapat gaji, mengumpul harta, menguruskan hutang, membuat simpanan, melanggan takaful, merancang persaraan, membayar zakat sehinggalah kepada pengurusan wasiat dan pusaka.

Sebelum ini ia dipersembahkan dalam bentuk ceramah namun kini buat pertama kalinya dipersembakan dalam bentuk rakaman video dan disertakan bersama dengan ebook dalam pakej #eSeminarBMW. Now everyone can learn.

Hikmah PKP kan banyak ebook dan LIVE dari orang hebat yang diberikan PERCUMA dan juga diskaun yang banyak.

Apa isi kandungan ebook Bijak Merancang Wang yang Insyaalah mampu Merubah Cara Anda Urus Kewangan? Mesti nak tau kan?

Isi kandungan Ebook Bijak Merancang Wang

Siapa yang harus dapatkan Ebook Bijak Merancang Wang ini?

Tak kira siapa pun anda, jawatan anda asalkan anda berada dalam situasi berikut, anda wajib dapatkan Ebook Bijak Merancang Wang ini sebelum malapetaka lebih besar berlaku lagi. Serius.

Gaji tak cukup. Belum gaji pun dah tau kemana wang nak pergi sebab hutang banyak.

Asyik tambah hutang sebab poket tak sempat hujung bulan dah pokai.

Seronok tengok orang berkereta besar. Gatal buat loan lepas sesak nak buat ansuran bulan-bulan.

Asyik terjebak dengan promosi murah lepas tu menyesal entah beraa juta kali. Tak serik.

Keliru dengan produk kewangan di luat seperti insurans dan unit trust.

Nak melabur tapi tak tahu, tak ada ilmu. Asyik kena tipu dengan skim cepat kaya.

Tak ada disiplin menyimpan. Tak sempat tabung ayam penuh, dah kena pecah. haha

Ada alami situasi ini. Saya yakin ramai.

Sebelum itu, Talk to Allah dulu masalah dan situasi anda. Berdoa sungguh-sungguh semoga Allah bagi kemudahan jalan keluar.

Semoga kehadiran ebook Bijak Merancang Kewangan mampu mengubah kewangan keluarga anda.

Jom jadi orang bijak!

3 hari ini E-learning Bijak Merancang Wang buat tawaran murah sehingga 26 Jun 2020 sebelum kembali ke harga asal. Klik segera untuk daftar.

klik sini

Dalam pakej #eSeminarBMW versi kemaskini ini pembeli akan terima

1. Pakej video 17 siri Bijak Merancang Wang dengan durasi 2 jam setengah.
2. Ebook BMW edisi KEMASKINI. 180+ muka surat.
3. Ebook PKP Poket Kian Pokai? Poket Kena Penuh! 150+ muka surat.
4. Sertai group khas pembeli #eSeminarBMW
5. Live video Seminar Bijak Merancang Wang #SeminarBMW dengan durasi 3 jam
6. E-workbook Bijak Merancang Wang #BMW2s
7. Peluang menjadi ejen affiliate #eSeminarBMW

Semua ini hanya RM79 sahaja untuk masa terhad. Klik sini untuk pembelian.

Jom baca sikit mereka yang dah buat tindakan dengan ilmu dalam E-Learning Seminar Bijak Wang ini.

Teruja? Jom klik sini untuk pembelian Ebook Bijak Merancang Wang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.