Kadang-kadang Zifa tak tahu juga nak update apa di facebook dan instagram. Masa awal-awal buat blog berbaris-baris idea masuk, ada waktu ada rasa stuck.

Sama juga bila tulis blog. Bila berduyun idea, bermarathon posting update.

Macam kena kat muka sendiri pula kan?

Bila dah stuck tak tau nak update apa, mulalah krik krik. Langsung salahkah abam Mark lead tak masuk. Padahal engagement dah lari. Bila idea asyik kering aje mulalah penyakit malas mula datang nak update. Krik krik lagi. Bahaya untuk business owner.

Maka, habislah riwayat platform marketing anda tu di ig, facebook, twitter, blog. Nyawa hilang. Prospek masuk pun nampak bisnes anda dah mati. Hambar. Akhirnya cabut lari.

Na Zifa kenalkan software terbaik punya untuk bisnes owner, founder produk, internet marketer, designer yang kekeringan idea nak update apa tiap-tiap hari.

Ada 2920 grafik design siap dengan

Quote Sambutan 
(Raya, Tahun Baru Cina, Hari Guru etc)

– Quote Selamat 
(pagi, tengahhari, petang, malam, harian etc)

– Quote Islamik
(Petikan ayat Al-Quran & Tafsir, Hadis, Doa Harian etc)

– Quote Umum
(Kata-kata Motivasi & Inspirasi, Tip-tip Harian, Petua Kecantikan etc)

– Quote Sastera Popular
(Lirik Lagu, Petikan Teks Novel, Dialog Filem etc)

Bila kering idea, pilih je design yang dah ready. Terus ‘Post’.

Ambil semua design yang dah ready dengan;

>> Logo bisnes anda
>> URL bisnes anda

Mudah je kan?

Terus semak peluang ‘nyawa bisnes’ anda di;

2920 design download (klik)

Lepas ni, IG dan fb anda tak kusam lagi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.