Salam Ramadhan 1433H/2012M

MY IPhone6 728x90 24092014 Salam Ramadhan 1433H/2012M Salam Ramadhan 1433H/2012M

Salam Ramadhan diucapkan pada semua umat Islam di seluruh dunia. Semoga ibadah kita di bula mulia diterima oleh-Nya.

MY IPhone6 300x250 24092014 Salam Ramadhan 1433H/2012M Salam Ramadhan 1433H/2012M

Alhamdulillah masih sempat mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan pada semua. Dah lama rasanya tak tulis blog ni..lagipun Zifa bukan blogger tegar. Tapi cita-cita tu ada cuma lum kesampaian lagi kot.

Hari ni dah masuk hari puasa ke-3 baru dapat online. Sebenarnya sibuk pikir menu apa untuk berbuka. Susah jugak walaupun jadi surirumah ni. Bab makan pun pening kepala dah.

MY IPhone6 300x250 24092014 Salam Ramadhan 1433H/2012M Salam Ramadhan 1433H/2012M

Ok la..malam ni skip tarawih sebab makan byk sangat. Aduhai perut…esok jgn terima makanan banyak2 tau… Zifa nak pi terawih dengan En. Suami.

Sekian…

Zifa—> Searching resepi biskut raya 2012

Leave a Reply