Salam Ramadhan 1433H/2012M

MY IPhone6 728x90 24092014 Salam Ramadhan 1433H/2012M Salam Ramadhan 1433H/2012M

Salam Ramadhan diucapkan pada semua umat Islam di seluruh dunia. Semoga ibadah kita di bula mulia diterima oleh-Nya.

Alhamdulillah masih sempat mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan pada semua. Dah lama rasanya tak tulis blog ni..lagipun Zifa bukan blogger tegar. Tapi cita-cita tu ada cuma lum kesampaian lagi kot.

Hari ni dah masuk hari puasa ke-3 baru dapat online. Sebenarnya sibuk pikir menu apa untuk berbuka. Susah jugak walaupun jadi surirumah ni. Bab makan pun pening kepala dah.

MY IPhone6 300x250 24092014 Salam Ramadhan 1433H/2012M Salam Ramadhan 1433H/2012M

Ok la..malam ni skip tarawih sebab makan byk sangat. Aduhai perut…esok jgn terima makanan banyak2 tau… Zifa nak pi terawih dengan En. Suami.

Sekian…

MY IPhone6 300x250 24092014 Salam Ramadhan 1433H/2012M Salam Ramadhan 1433H/2012M

Zifa—> Searching resepi biskut raya 2012

Leave a Reply