Salam Ramadhan 1433H/2012M

728x90 Salam Ramadhan 1433H/2012M

Salam Ramadhan diucapkan pada semua umat Islam di seluruh dunia. Semoga ibadah kita di bula mulia diterima oleh-Nya.

Alhamdulillah masih sempat mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan pada semua. Dah lama rasanya tak tulis blog ni..lagipun Zifa bukan blogger tegar. Tapi cita-cita tu ada cuma lum kesampaian lagi kot.

Hari ni dah masuk hari puasa ke-3 baru dapat online. Sebenarnya sibuk pikir menu apa untuk berbuka. Susah jugak walaupun jadi surirumah ni. Bab makan pun pening kepala dah.

Ok la..malam ni skip tarawih sebab makan byk sangat. Aduhai perut…esok jgn terima makanan banyak2 tau… Zifa nak pi terawih dengan En. Suami.

Sekian…

Zifa—> Searching resepi biskut raya 2012

pixel Salam Ramadhan 1433H/2012M
The following two tabs change content below.
 Salam Ramadhan 1433H/2012M
Nazifa Mazni is a fullhousewife and blogging is one of her medium to express her feeling and spread the knowledge and experience to the world. Everything that I wrote here is from my opinion and my life experience unless I write down the source is from. I do not responsible for any damage or loss due to information use from my blog.
 Salam Ramadhan 1433H/2012M

Latest posts by Nazifa Mazni (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing