Alhamdulillah buat ketiga kalinya dan pertama kalinya bagi pembuka tirai 2012 Zifa menang Giveaway yang dianjurkan oleh Nisa Kay. Terima Kasih ye.

Zifa juga mengucapkan jutaan terima kasih kepada penaja hadiah, Shazwan Azizan yang dimenangi oleh Zifa. Banyak hadiah yang ditawarkan tapi rezeki yang dapat dari Giveaway ini adalah TopUp 10. Walaupun bukan hadiah yang diidamkan tapi tetap bersyukur. Dari beratus-ratus yang join GA ini, Zifa antara yang bertuah. Bertuah tak? Kau?

Nampaknya tak dapat nak guna hadiah GA ini sebab Zifa pakai postpaid. Terpaksa la sedekah kat adik. Adik pulak yang bertuah. Iskk….

Penaja Shazwan Azizan atau nama glamornya WAnblur ini adalah seorang blogger macam Zifa jugak. Zifa sangat suka dengan template blog Shazwan. Agaknya Wanblur ni dah lama blogging, follower pun ramai. Nak cerita lebih-lebih tak kenal pulak dengan si Wan ni. Nanti tersilap bercerita, fitnah pulak yang muncul. Apa pun terima kasih.

Sekarang ini Wanblur sedang anjurkan Kempen Sertai Bloglist Wanblur. Zifa pun nak join jugak. Ada syarat-syarat yang perlu diikuti. Jom terjah.

So dah tau, syarat?

Someone who I tag: my cousin, Wan Fadhilah

Leave a Reply