Jom Belajar Sulaman Tangan

MY IPhone6 728x90 24092014 Jom Belajar Sulaman Tangan Jom Belajar Sulaman Tangan

Minggu lepas mula belajar sulaman tangan. Syok jugak buat sulaman. Banyak jenis-jenis sulaman tangan yang Zifa belajar. Kat blog-blog pun banyak jenis sulaman yang ditunjukkan tapi tak ada keinginan untuk follow. Sebab itu la Zifa join bengkel menjahit. Nak tak nak, kalau malas pun kena buat jugak. Nanti cikgu marah. Zifa ni asyik nak kena ‘push’ jek.

MY IPhone6 300x250 24092014 Jom Belajar Sulaman Tangan Jom Belajar Sulaman Tangan

Ini antara jenis-jenis sulaman tangan yang Zifa belajar.

      1. Sulaman Simpul Perancis
      2. Sulaman Mata Lalat
      3. Jahitan Kuku Kambing

Ini la hasilnya

MY IPhone6 300x250 24092014 Jom Belajar Sulaman Tangan Jom Belajar Sulaman Tangan

sulaman tangan1 584x778 Jom Belajar Sulaman Tangan

Zifa: Lepas ni buat kain seprah.

Leave a Reply