Jom Belajar Sulaman Tangan

728x90 Jom Belajar Sulaman Tangan

Minggu lepas mula belajar sulaman tangan. Syok jugak buat sulaman. Banyak jenis-jenis sulaman tangan yang Zifa belajar. Kat blog-blog pun banyak jenis sulaman yang ditunjukkan tapi tak ada keinginan untuk follow. Sebab itu la Zifa join bengkel menjahit. Nak tak nak, kalau malas pun kena buat jugak. Nanti cikgu marah. Zifa ni asyik nak kena ‘push’ jek.

Ini antara jenis-jenis sulaman tangan yang Zifa belajar.

      1. Sulaman Simpul Perancis
      2. Sulaman Mata Lalat
      3. Jahitan Kuku Kambing

Ini la hasilnya

sulaman tangan1 584x778 Jom Belajar Sulaman Tangan

Zifa: Lepas ni buat kain seprah.

pixel Jom Belajar Sulaman Tangan
The following two tabs change content below.
 Jom Belajar Sulaman Tangan
Nazifa Mazni is a fullhousewife and blogging is one of her medium to express her feeling and spread the knowledge and experience to the world. Everything that I wrote here is from my opinion and my life experience unless I write down the source is from. I do not responsible for any damage or loss due to information use from my blog.
 Jom Belajar Sulaman Tangan

Latest posts by Nazifa Mazni (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing