Salam semua,

Thanks God I still have time left for joining this giveaway. Giveaway ini dibuat oleh blogger popular kat Malaysia ni.Zifa pun tak kenal kakak Kujie ni tapi dia mestila lagi tak kenal Zifa ni kan. Dah la kecik!!

Giveaway ni sempena Ulangtahun Kakak Kujie, katanya yang ke-20. Semoga berpanjangan ke akhir hayat hendaknya.

Nak join giveaway ini bukan semudah buat entri ye. Ade details yang di highlight oleh beliau. Katanya

1. Perkara yang disukai yang terdapat di blog beliau ~ banner, loading time?
2. Kelemahan untuk dibaiki di kujie.com ~ perlu letak chatbox,  widget, tukar theme ,  tukar banner  atau letak lagu ( ?) .

My answer is:

1. kujie.com ni Zifa tak la kenal. Terjah ni pun sebab blogwalking blog denaihati. Selalu sangat duk promote Kujie ni. So apa lagi Zifa terjah la blog Kujie ni. Apa yang Zifa suka blog Kujie ni adalah topik-topik yang diutarakan sangat bagus. Zifa pun tak de idea nak tulis entri. Orang yang otak belum Gila-Gila memang tak kreatif kan!!

2. Kelemahan yang Zifa tengok sepintas lalu sebab ni first time terjah blog Kujie ni, hmm blog ni terlalu suci..putih melepak. Nampak pucat pulak. Kasi blusher skit. Hehe.. Jangan marah naa. Kalau Kak Kujie nak letak lagu, I think jangan! Say No!! Zifa dah ade lagu-lagu yang sedap-sedap dah. Kalau nak tukar banner pun ok, yang sedia ada macam simple sangat. Chat box? Saya SOKONG!

Itu aje lah komen yang Ikhlas dari Zifa. No hard feeling OK!!

Giveaway ni sampai esok je tau, 18 Oktober 2011. Seb baik Zifa sempat..Hehe..Macaron menjadi taruhan dalam Giveaway ni.

Tell me—> Macam mana rasa macaron tu?

2 Comments on Giveaway Kujie2.com

  1. hehe..tau2…picture dah describe ulangtahun ape…cuma zifa lupa nak tambah perkahwinan…selalu buat kerja separuh jalan je..isk2

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.